Oneindige mogelijkheden in interieurdesign

Met technieken als Large Format Printing zijn de mogelijkheden in interieurdesign eindeloos. Een muur met afbeelding? Raamdecoratie met een ontwerp dat opgaat in de ruimte? Aanpassingen in een handomdraai met magnetische folies? Een volledig bedrukte vloer? Met de producten uit het Coala assortiment is het allemaal mogelijk.

Oneindige mogelijkheden in interieurdesign

© .

Vorig jaar werd door Antalis de eerste editie van The Antalis Interior Design Awards georganiseerd. Een zeer succesvolle, wereldwijde wedstrijd voor interieurontwerpers. Ieder ontwerp moest ten minste één product van het Coala gamma van Antalis bevatten. In de ontwerpen zijn de eindeloze mogelijkheden met Visual Communication materialen duidelijk terug te zien.

Tijdens de wedstrijd zijn er projecten ingediend in 7 categorieën: hotels, restaurants, winkels, kantoren, woningen, openbare ruimte en 3d ontwerpen. In elke categorie zijn winnaars gekozen. Deze winnaars en de mooiste realisaties zijn allemaal terug te vinden in The BOOK: een exclusief naslagwerk over visuele communicatie in interieurdesign.

Benieuwd naar de inzendingen en mogelijkheden met de producten van Antalis? U leest er alles over op: http://www.antalisinteriordesignaward.com/

Lees meer over: