Maak kennis met ROB- swissQprint robot, ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Mutoh XpertJet en maak gebruik van de promoties op de HP Latex printers. Doormiddel van lezingen, demonstraties en workshops hoopt Spandex uw creatieve zintuigen te prikkelen en uw ogen te openen voor de eindeloze mogelijkheden binnen de bussiness.

Wilt u deelnemen aan deze inspirerende dag in de Spandex showroom in Zaventem? Stuur dan een e-mail naar info@spandex.be met daarin uw naam, met hoeveel personen u komt en welke dag.

Maak kennis met ROB- swissQprint robot, ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Mutoh XpertJet en maak gebruik van de promoties op de HP Latex printers. Doormiddel van lezingen, demonstraties en workshops hoopt Spandex uw creatieve zintuigen te prikkelen en uw ogen te openen voor de eindeloze mogelijkheden binnen de bussiness. Wilt u deelnemen aan deze inspirerende dag in de Spandex showroom in Zaventem? Stuur dan een e-mail naar info@spandex.be met daarin uw naam, met hoeveel personen u komt en welke dag.