Op 'Meet Your Customer' zijn onze gastsprekers een waar open boek, ze delen hun marketingkennis en doen hun succesverhalen uit de doeken voor je. Het zijn tevens rasechte experts in hun vakgebied!

WIE KAN JE VERWACHTEN?

  • Marketing manager Pieter Lecluyse van Renson (BE)
  • CEO Gerben Mak van Purple Creative Innovators (NL)
  • Innovator Giorgio Grando van ABS Group (IT)
  • CEO Bill Hinchliff van IPME (US)
  • En meer!

Heeft het zin om in 2021 in te zetten op evenementen en hoe optimaliseer je je online experience, zelfs in Coronatijden? Dit zijn slechts 2 vragen die ze zullen behandelen. Je krijgt inzicht in 4 boeiende marketingcases én dat slechts in 1 uurtje van jouw kostbare tijd. De moeite waard, toch?

REGISTREER GRATIS

Inschrijven kan gratis via deze link:

https://connect.bematrix.com/meet-your-customer.

WIE IS BEMATRIX?

beMatrix, dat is "Making live communication easier", en dat op allerlei verschillende vlakken. beMatrix is sinds 1993 de erfgenaam van het originele kadersysteem met grote gaten. Door continue innovatie & een assortiment met eindeloos veel mogelijkheden is beMatrix een van de meest vooraanstaande spelers uit de standbouwsector.

Meer weten? Bezoek beMatrix.com.

Op 'Meet Your Customer' zijn onze gastsprekers een waar open boek, ze delen hun marketingkennis en doen hun succesverhalen uit de doeken voor je. Het zijn tevens rasechte experts in hun vakgebied! WIE KAN JE VERWACHTEN?Heeft het zin om in 2021 in te zetten op evenementen en hoe optimaliseer je je online experience, zelfs in Coronatijden? Dit zijn slechts 2 vragen die ze zullen behandelen. Je krijgt inzicht in 4 boeiende marketingcases én dat slechts in 1 uurtje van jouw kostbare tijd. De moeite waard, toch?REGISTREER GRATISInschrijven kan gratis via deze link: https://connect.bematrix.com/meet-your-customer. WIE IS BEMATRIX?beMatrix, dat is "Making live communication easier", en dat op allerlei verschillende vlakken. beMatrix is sinds 1993 de erfgenaam van het originele kadersysteem met grote gaten. Door continue innovatie & een assortiment met eindeloos veel mogelijkheden is beMatrix een van de meest vooraanstaande spelers uit de standbouwsector. Meer weten? Bezoek beMatrix.com.