Deze Jwei is een all-in-one oplossing, beschikt over een origineel design en kan, indien gewenst, uitgebouwd worden tot een volledig geautomatiseerde tafel. De mogelijkheden van deze tafels zijn heel uitgebreid. Van simpel snijden en/of frezen, over dozen, verpakkingen en displays snijden uit karton of PVC of eigen leubels maken voor uw beurstand....

Alles kan met de Jwei tafels en dit voor een uiterst interessante prijs!

Wij nodigen u graag uit op een demonstratie zodat u kan kennismaken met de allernieuwste technologie. Schrijf u in voor een time-slot zodat we u op een veilige coronaproof manier kunnen verwelkomen in onze showroom te Aalter.

Time-slots:

  • Van 8u30 tot 10u30
  • Van 11u tot 13u
  • Van 13u30 tot 15u30
  • Van 16u tot 18u

U kan zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen naar Cindy Danis: cdanis@igepa.be met vermelding van bedrijf, namen van de aanwezigen en time-slot van voorkeur.

Deze Jwei is een all-in-one oplossing, beschikt over een origineel design en kan, indien gewenst, uitgebouwd worden tot een volledig geautomatiseerde tafel. De mogelijkheden van deze tafels zijn heel uitgebreid. Van simpel snijden en/of frezen, over dozen, verpakkingen en displays snijden uit karton of PVC of eigen leubels maken voor uw beurstand....Alles kan met de Jwei tafels en dit voor een uiterst interessante prijs!Wij nodigen u graag uit op een demonstratie zodat u kan kennismaken met de allernieuwste technologie. Schrijf u in voor een time-slot zodat we u op een veilige coronaproof manier kunnen verwelkomen in onze showroom te Aalter.Time-slots:U kan zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen naar Cindy Danis: cdanis@igepa.be met vermelding van bedrijf, namen van de aanwezigen en time-slot van voorkeur.