We bieden u een heel gevarieerd programma aan met mind blowing keynotes, panelgesprekken, interviews, casestudies en een sector update.

Bouw samen met ons en alle sterke grafische ondernemers aan duurzame relaties en ontmoet elkaar op Het Congres. Fast Forward in Print!

Keynotes door Herman Konings en Jan Kriekels, interviews met Thijs Claes en de winnaars van de Hackathon door Francesca Vanthielen, panelgesprekken rond de duurzame drukkerij van de toekomst en de nieuwe generatie grafische ondernemers in een high tech industrie en presentaties door Intergraf, Sappi Europe en Aluscreen.

Meer info en inschrijven: https://www.vigc.be/het-congres/

We bieden u een heel gevarieerd programma aan met mind blowing keynotes, panelgesprekken, interviews, casestudies en een sector update. Bouw samen met ons en alle sterke grafische ondernemers aan duurzame relaties en ontmoet elkaar op Het Congres. Fast Forward in Print!Keynotes door Herman Konings en Jan Kriekels, interviews met Thijs Claes en de winnaars van de Hackathon door Francesca Vanthielen, panelgesprekken rond de duurzame drukkerij van de toekomst en de nieuwe generatie grafische ondernemers in een high tech industrie en presentaties door Intergraf, Sappi Europe en Aluscreen. Meer info en inschrijven: https://www.vigc.be/het-congres/