Door middel van het opbouwen van fijne lagen op het bouwvlak worden één of meerdere precieze 3D-modellen of -werkstukken gecreëerd. Overal waar overhangende delen of complexe vormen ondersteuning vereisen, zorgen de spuitmonden van de 3D-printer voor verwijderbare ondersteunende materiaaldepositie. Mimaki's 3DUJ-553 onderscheidt zich in verschillende opzichten van andere 3D-printers dankzij onder andere deze voordelen: de enige 3D-printer op de markt met capaciteiten die het mogelijk maken om objecten met ruim 10 miljoen kleuren te printen. Er kan gebruikgemaakt worden van kleurprofielen om kleuraccurate en kleurconsistente resultaten te garanderen. Hij biedt witte inkt en ook doorzichtige inkt, die te mengen is met kleuren om een transparantie-effect toe te voegen aan het geprinte product. Dankzij zijn in water oplosbare ondersteuningsmateriaal komt er geen handmatig werk aan te pas om tags of andere ondersteunende constructies door middel van snijden te verwijderen. Zo zijn zelfs de meest ingewikkelde ontwerpen te realiseren. Hij biedt een maximaal bouwformaat van 50 x 50 x 30 cm, wat groter is dan vergelijkbare 3D-printers.

Om de lanceringscampagne af te trappen, heeft Mimaki specifiek voor de 3DUJ-553 een pagina gecreëerd waar bezoekers meer details vinden over het product. Deze is toegankelijk via www.mimakieurope.com/3d.

Daarnaast nodigt Mimaki iedereen uit om de printer live in actie te zien op FESPA 2018, dat van 15 tot en met 18 mei plaatsvindt in Berlijn. Op stand 1.2-D20/D30 belooft Mimaki de show te stelen met echt spectaculaire hoogstandjes.

Door middel van het opbouwen van fijne lagen op het bouwvlak worden één of meerdere precieze 3D-modellen of -werkstukken gecreëerd. Overal waar overhangende delen of complexe vormen ondersteuning vereisen, zorgen de spuitmonden van de 3D-printer voor verwijderbare ondersteunende materiaaldepositie. Mimaki's 3DUJ-553 onderscheidt zich in verschillende opzichten van andere 3D-printers dankzij onder andere deze voordelen: de enige 3D-printer op de markt met capaciteiten die het mogelijk maken om objecten met ruim 10 miljoen kleuren te printen. Er kan gebruikgemaakt worden van kleurprofielen om kleuraccurate en kleurconsistente resultaten te garanderen. Hij biedt witte inkt en ook doorzichtige inkt, die te mengen is met kleuren om een transparantie-effect toe te voegen aan het geprinte product. Dankzij zijn in water oplosbare ondersteuningsmateriaal komt er geen handmatig werk aan te pas om tags of andere ondersteunende constructies door middel van snijden te verwijderen. Zo zijn zelfs de meest ingewikkelde ontwerpen te realiseren. Hij biedt een maximaal bouwformaat van 50 x 50 x 30 cm, wat groter is dan vergelijkbare 3D-printers.Om de lanceringscampagne af te trappen, heeft Mimaki specifiek voor de 3DUJ-553 een pagina gecreëerd waar bezoekers meer details vinden over het product. Deze is toegankelijk via www.mimakieurope.com/3d. Daarnaast nodigt Mimaki iedereen uit om de printer live in actie te zien op FESPA 2018, dat van 15 tot en met 18 mei plaatsvindt in Berlijn. Op stand 1.2-D20/D30 belooft Mimaki de show te stelen met echt spectaculaire hoogstandjes.