Het nieuwe logo dat u hier terug vindt, staat symbool voor de symbiose tussen de twee voormalige bedrijven. Het straalt niet alleen de kracht uit van de bundeling van expertise maar staat eveneens voor de dynamiek van het voortdurende, en het contact tussen leverancier en klant.

We opereren nu samen vanuit de Frankrijkstraat 5 in Temse. Voortaan kan u rekenen op 27 medewerkers waaronder 7 techniekers, 5 interne sales medewerkers, 2 after sales medewerkers en 7 externe sales medewerkers.

Meer informatie vindt u op onze website of contacteer ons op het nummer 03/877 00 69 of via info@pantoon.be.

Het nieuwe logo dat u hier terug vindt, staat symbool voor de symbiose tussen de twee voormalige bedrijven. Het straalt niet alleen de kracht uit van de bundeling van expertise maar staat eveneens voor de dynamiek van het voortdurende, en het contact tussen leverancier en klant.We opereren nu samen vanuit de Frankrijkstraat 5 in Temse. Voortaan kan u rekenen op 27 medewerkers waaronder 7 techniekers, 5 interne sales medewerkers, 2 after sales medewerkers en 7 externe sales medewerkers.Meer informatie vindt u op onze website of contacteer ons op het nummer 03/877 00 69 of via info@pantoon.be.