Pantoon komt op 13, 14 of 15 oktober 2015 naar u om de Supreme Wrapping Film van Avery Dennison voor te stellen!

Zoekt u een castfolie die allerhoogste prestaties en montagesnelheid combineert, kijk dan niet verder. De 80μ dual-layer, easy apply, herpositioneerbare en schuifbare folie zorgt voor een oogverblindend resultaat dat zowel duurzaam is als eenvoudig te verwijderen. Naast het grote kleurenpallet van zowel matte, glanzende en metallic folies, bevat de Supreme Wrapping Film ook folies met textuur zoals Carbon Fiber en Brushed metal.

Nog niet bekend met de technieken van Wrapping? Ontdek zelf hoe gebruiksvriendelijk de Supreme Wrapping Film is. Een Avery Dennison Wrapping Specialist zal u tips & tricks geven zodat u zelf de folie kan uittesten op onze bestelwagen.

Wenst u dat ons busje ook bij u langskomt, stuur dan snel een mailtje naar info@pantoon.be.

Ontdek dan meteen ook in avant-premiere de 5 nieuwe Diamond kleuren!

Pantoon komt op 13, 14 of 15 oktober 2015 naar u om de Supreme Wrapping Film van Avery Dennison voor te stellen!Zoekt u een castfolie die allerhoogste prestaties en montagesnelheid combineert, kijk dan niet verder. De 80μ dual-layer, easy apply, herpositioneerbare en schuifbare folie zorgt voor een oogverblindend resultaat dat zowel duurzaam is als eenvoudig te verwijderen. Naast het grote kleurenpallet van zowel matte, glanzende en metallic folies, bevat de Supreme Wrapping Film ook folies met textuur zoals Carbon Fiber en Brushed metal. Nog niet bekend met de technieken van Wrapping? Ontdek zelf hoe gebruiksvriendelijk de Supreme Wrapping Film is. Een Avery Dennison Wrapping Specialist zal u tips & tricks geven zodat u zelf de folie kan uittesten op onze bestelwagen. Wenst u dat ons busje ook bij u langskomt, stuur dan snel een mailtje naar info@pantoon.be.Ontdek dan meteen ook in avant-premiere de 5 nieuwe Diamond kleuren!