PantoonBenes vindt het belangrijk zijn klanten zo objectief mogelijk te voorzien van advies, vertrekkende vanuit de toepassingen. Wij zijn overtuigd dat deze 'koude' printtechnologie en daaraan verbonden de hoge mate van media compatibiliteit een echte meerwaarde zal betekenen voor veel van onze klanten.

De doelgroepen die wij daarbij onderscheiden zijn voornamelijk drukkerijen en signmakers met een hoger dan gemiddeld volume. Canon zal de UV-Gel technologie stilaan naar meer en andere platformen door trekken zodat er straks een breed gamma aan toestellen beschikbaar zal worden.

De samenwerking met Canon gaat vanaf heden van start en is voorlopig beperkt tot België en Luxemburg. Voor meer informatie contacteer:

PantoonBenes

Telefoon: +32 3 877 00 69

E-mail: info@pantoon.be

Website: www.pantoonbenes.be

PantoonBenes vindt het belangrijk zijn klanten zo objectief mogelijk te voorzien van advies, vertrekkende vanuit de toepassingen. Wij zijn overtuigd dat deze 'koude' printtechnologie en daaraan verbonden de hoge mate van media compatibiliteit een echte meerwaarde zal betekenen voor veel van onze klanten. De doelgroepen die wij daarbij onderscheiden zijn voornamelijk drukkerijen en signmakers met een hoger dan gemiddeld volume. Canon zal de UV-Gel technologie stilaan naar meer en andere platformen door trekken zodat er straks een breed gamma aan toestellen beschikbaar zal worden.De samenwerking met Canon gaat vanaf heden van start en is voorlopig beperkt tot België en Luxemburg. Voor meer informatie contacteer: PantoonBenes Telefoon: +32 3 877 00 69E-mail: info@pantoon.beWebsite: www.pantoonbenes.be