Naast 3D-printoplossingen, levert Digital Dot kwaliteitsvolle snijmachines, 2D-printoplossingen en de service om die oplossingen optimaal te laten renderen.

Een onderhoudscontract dat gemoedsrust geeft: check.

Technische ondersteuning door vakexperts met ervaring: check.

Waar het kan, verkiezen we 'herstellen' boven 'vervangen'. Bij ons zijn dus niet alleen nieuwe machines meteen beschikbaar; we hebben ook Digital Dot Certified tweedehandsmachines en alle mogelijke vervangonderdelen in huis. Onze printers zijn gekend voor hun snelheid, maar wij zelf ook.

Breng ons gerust een bezoekje op www.digitaldot.be of op stand 432 op Sign2Com van 19 tot 21 september in Kortrijk Xpo!

Linkedin : https://www.linkedin.com/company/digital-dot/

Facebook : https://www.facebook.com/DigitalDotBVBA

Naast 3D-printoplossingen, levert Digital Dot kwaliteitsvolle snijmachines, 2D-printoplossingen en de service om die oplossingen optimaal te laten renderen. Een onderhoudscontract dat gemoedsrust geeft: check. Technische ondersteuning door vakexperts met ervaring: check. Waar het kan, verkiezen we 'herstellen' boven 'vervangen'. Bij ons zijn dus niet alleen nieuwe machines meteen beschikbaar; we hebben ook Digital Dot Certified tweedehandsmachines en alle mogelijke vervangonderdelen in huis. Onze printers zijn gekend voor hun snelheid, maar wij zelf ook.Breng ons gerust een bezoekje op www.digitaldot.be of op stand 432 op Sign2Com van 19 tot 21 september in Kortrijk Xpo!Linkedin : https://www.linkedin.com/company/digital-dot/Facebook : https://www.facebook.com/DigitalDotBVBA