Met 341 ingezonden projecten had de internationale jury van 7 experts een uitdagende taak om de winnaars te kiezen. De verschillende projecten, van interieurdesign voor kantoren tot woningen, maakten kans op de 9 awards.

In totaal waren er 11 Belgische inzendingen waarvan een project van interieurarchitecte Charlotte Liénard een bekroning kreeg. Charlotte Liénard heeft een prachtige ruimte ontworpen: 'Violine Office' is een project voor de decoratie van een kantoor op basis van verschillende tinten paars en bordeaux.

De beste projecten van de Antalis Interior Design Award worden meegenomen in de publicatie van The BOOK, waarin de beste projecten worden samengebracht.

Bekijk het werk van de winnaars en ingezonden projecten hier.

Met 341 ingezonden projecten had de internationale jury van 7 experts een uitdagende taak om de winnaars te kiezen. De verschillende projecten, van interieurdesign voor kantoren tot woningen, maakten kans op de 9 awards. In totaal waren er 11 Belgische inzendingen waarvan een project van interieurarchitecte Charlotte Liénard een bekroning kreeg. Charlotte Liénard heeft een prachtige ruimte ontworpen: 'Violine Office' is een project voor de decoratie van een kantoor op basis van verschillende tinten paars en bordeaux. De beste projecten van de Antalis Interior Design Award worden meegenomen in de publicatie van The BOOK, waarin de beste projecten worden samengebracht.Bekijk het werk van de winnaars en ingezonden projecten hier.