De Mimaki JV150-160 printer verwerkt met gemak maar liefst 56,2m² per uur en garandeert een uiterst hoge afdrukresolutie. Het printen van banners, posters, stickers en beeldmateriaal voor beurzen en standen zijn niet langer meer een titanenwerk. Winstgevend en snel printen met een kwaliteit die zelfs de meest veeleisende klant weet te bekoren, ligt ook voor u binnen handbereik.

Dat perfect printen en vervolgens nauwkeurig en fijn versnijden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, hoeft geen betoog meer! Sagamgraphic biedt u met de Mimaki CGFXII -160 een oplossing op maat! Een snijplotter van topklasse. Met een optische sensor voor nauwkeurig contour snijden wordt precisiewerk een koud kunstje. Bovendien is deze Mimaki CGFXII snijplotter ideaal voor het snijden van stickers, etiketten, etc... Deze snijplotter leent zich optimaal voor het versnijden van vinyl, transparante folie, (transfer)papier, flock..

Wil ook u vernemen hoe topkwaliteit en topsnelheid met elkaar gerijmd worden?

Vraag vandaag nog uw demo aan bij Cindy Danis, tel. 0495/91.66.50, cdanis@sagam.be of kom een kijkje nemen tijdens onze opendeurdag op 21 april 2016 in Awans!

De Mimaki JV150-160 printer verwerkt met gemak maar liefst 56,2m² per uur en garandeert een uiterst hoge afdrukresolutie. Het printen van banners, posters, stickers en beeldmateriaal voor beurzen en standen zijn niet langer meer een titanenwerk. Winstgevend en snel printen met een kwaliteit die zelfs de meest veeleisende klant weet te bekoren, ligt ook voor u binnen handbereik. Dat perfect printen en vervolgens nauwkeurig en fijn versnijden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, hoeft geen betoog meer! Sagamgraphic biedt u met de Mimaki CGFXII -160 een oplossing op maat! Een snijplotter van topklasse. Met een optische sensor voor nauwkeurig contour snijden wordt precisiewerk een koud kunstje. Bovendien is deze Mimaki CGFXII snijplotter ideaal voor het snijden van stickers, etiketten, etc... Deze snijplotter leent zich optimaal voor het versnijden van vinyl, transparante folie, (transfer)papier, flock.. Wil ook u vernemen hoe topkwaliteit en topsnelheid met elkaar gerijmd worden? Vraag vandaag nog uw demo aan bij Cindy Danis, tel. 0495/91.66.50, cdanis@sagam.be of kom een kijkje nemen tijdens onze opendeurdag op 21 april 2016 in Awans!