Dit event is "the place to be"' omdat u hier spectaculaire nieuwe dimensies in interieurontwerp kunt ontdekken Bezoek de pop-up store van Antalis en zie, voel en ervaar de enorme creatieve vrijheid van large format printing.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van onze nieuwe generatie materialen. Ideeën voor binnenhuisdecoratie die tot voor kort technisch onuitvoerbaar leken zijn nu binnen handbereik. Maak kennis met het complete assortiment aan texturen en materialen, varierend van zelfklevend vinyl, wandbekleding en textiel tot magnetische oplossingen en plaatmaterialen.

Tijdens de beurs zullen experts op onze stand een aantal workshops en presentaties geven over

Large Format Printing en de product-mogelijkheden laten zien. De toonaangevende ontwerper

Musketon is bij Antalis aanwezig op 18 april van 16.00-16.30 uur om u alles te vertellen over experience design.

Bezoek onze site voor meer informatie en gratis aanmelding.

Dit event is "the place to be"' omdat u hier spectaculaire nieuwe dimensies in interieurontwerp kunt ontdekken Bezoek de pop-up store van Antalis en zie, voel en ervaar de enorme creatieve vrijheid van large format printing. Ontdek de ongekende mogelijkheden van onze nieuwe generatie materialen. Ideeën voor binnenhuisdecoratie die tot voor kort technisch onuitvoerbaar leken zijn nu binnen handbereik. Maak kennis met het complete assortiment aan texturen en materialen, varierend van zelfklevend vinyl, wandbekleding en textiel tot magnetische oplossingen en plaatmaterialen. Tijdens de beurs zullen experts op onze stand een aantal workshops en presentaties geven over Large Format Printing en de product-mogelijkheden laten zien. De toonaangevende ontwerperMusketon is bij Antalis aanwezig op 18 april van 16.00-16.30 uur om u alles te vertellen over experience design. Bezoek onze site voor meer informatie en gratis aanmelding.