In al zijn levensfasen werd de impact van PVC op de gezondheid en op het milieu onderzocht: van de productie over het gebruik tot de uiteindelijke verwijdering van de uit PVC gemaakte producten. En wat blijkt? Door zijn lange levensduur, het afvalbeheer en de steeds toenemende recyclage heeft PVC maar weinig impact meer op het leefmilieu.

Igepa heeft 2 producten in de kijker in zijn assortiment PVC SCHUIM. Deze bestaan deels of geheel uit gerecycleerde PVC:

Palboard

Dit is een PVC schuimplaat met een hard/compact PVC oppervlak en een (min 50 tot 70% gerecycleerde kern (zwart of wit).

Palight RENU

Dit is een nieuw product, uniek in zijn soort! Het is de eerste 100% gerecycleerde PVC schuimplaat met dezelfde eigenschappen als de standaard PVC schuimplaat.

Dus perfect geschikt voor dezelfde toepassingen waarvoor nu reeds PVC schuim gebruikt wordt.

Aarzel niet en vraag nu uw stalen aan via dit formulier.

In al zijn levensfasen werd de impact van PVC op de gezondheid en op het milieu onderzocht: van de productie over het gebruik tot de uiteindelijke verwijdering van de uit PVC gemaakte producten. En wat blijkt? Door zijn lange levensduur, het afvalbeheer en de steeds toenemende recyclage heeft PVC maar weinig impact meer op het leefmilieu.Igepa heeft 2 producten in de kijker in zijn assortiment PVC SCHUIM. Deze bestaan deels of geheel uit gerecycleerde PVC:PalboardDit is een PVC schuimplaat met een hard/compact PVC oppervlak en een (min 50 tot 70% gerecycleerde kern (zwart of wit).Palight RENUDit is een nieuw product, uniek in zijn soort! Het is de eerste 100% gerecycleerde PVC schuimplaat met dezelfde eigenschappen als de standaard PVC schuimplaat.Dus perfect geschikt voor dezelfde toepassingen waarvoor nu reeds PVC schuim gebruikt wordt.Aarzel niet en vraag nu uw stalen aan via dit formulier.