Vorig jaar kocht Ricoh het Amerikaanse AnaJet over, dat sinds jaar en dag gespecialiseerd is in Direct to Garment printing. Gebruik makend van de technologie en know how van AnaJet, ontwikkelde Ricoh de Ri 3000 en Ri 6000 DTG printers. De machines maken gebruik van industriële Ricoh printkoppen die de volledige lifetime van de machine meegaan. Ze zorgen er ook voor dat een t-shirt kan bedrukt worden in slechts 27 seconden. Dankzij het door Ricoh ontwikkelde aanraakscherm, en de -van Anajet overgenomen- AnaRip software is de bediening van de printers kinderspel. Zelfs voor gebruikers zonder ervaring.

U kan de Ricoh Ri 3000 en Ri 6000 zelf ontdekken tijdens de Ricoh Inspiration Days op 17 en 18 oktober 2017. Klik hier voor meer informatie.

Vorig jaar kocht Ricoh het Amerikaanse AnaJet over, dat sinds jaar en dag gespecialiseerd is in Direct to Garment printing. Gebruik makend van de technologie en know how van AnaJet, ontwikkelde Ricoh de Ri 3000 en Ri 6000 DTG printers. De machines maken gebruik van industriële Ricoh printkoppen die de volledige lifetime van de machine meegaan. Ze zorgen er ook voor dat een t-shirt kan bedrukt worden in slechts 27 seconden. Dankzij het door Ricoh ontwikkelde aanraakscherm, en de -van Anajet overgenomen- AnaRip software is de bediening van de printers kinderspel. Zelfs voor gebruikers zonder ervaring.U kan de Ricoh Ri 3000 en Ri 6000 zelf ontdekken tijdens de Ricoh Inspiration Days op 17 en 18 oktober 2017. Klik hier voor meer informatie.