Tot op heden was het verbleken van kleuren door langdurige blootstelling aan uv-straling een grote beperking voor sublimatieprinten. Door haar toonaangevende sublimatietechnologie te combineren met de producten van vooraanstaande innovators op gebied van substraten, heeft Sawgrass een totaaloplossing gecreëerd die hoogwaardige beeldweergave koppelt aan duurzame sublimatieproducten met uv-bestendigheid.

Deze totaaloplossing is onlangs gedemonstreerd op de FESPA 2018 in Berlijn. Overal in de Sawgrass-stand stonden buitenproducten van twee toonaangevende substraatproducenten, geprint met het Virtuoso HD Product Decorating System. De getoonde buitenproducten waren voorzien van coatings met een innovatieve nieuwe receptuur, die ze bestand maken tegen uv-straling, krassen, graffiti en barre weersomstandigheden. Deze speciale producten zijn leverbaar met verschillende afwerkingen zoals hoogglans en glad mat, en met diverse texturen zoals ice touch, salt lake en fotoluminescent.

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Van Loocke op telefoonnummer +32 478 51 44 15, of ga naar www.sawgrassink.com.

Tot op heden was het verbleken van kleuren door langdurige blootstelling aan uv-straling een grote beperking voor sublimatieprinten. Door haar toonaangevende sublimatietechnologie te combineren met de producten van vooraanstaande innovators op gebied van substraten, heeft Sawgrass een totaaloplossing gecreëerd die hoogwaardige beeldweergave koppelt aan duurzame sublimatieproducten met uv-bestendigheid. Deze totaaloplossing is onlangs gedemonstreerd op de FESPA 2018 in Berlijn. Overal in de Sawgrass-stand stonden buitenproducten van twee toonaangevende substraatproducenten, geprint met het Virtuoso HD Product Decorating System. De getoonde buitenproducten waren voorzien van coatings met een innovatieve nieuwe receptuur, die ze bestand maken tegen uv-straling, krassen, graffiti en barre weersomstandigheden. Deze speciale producten zijn leverbaar met verschillende afwerkingen zoals hoogglans en glad mat, en met diverse texturen zoals ice touch, salt lake en fotoluminescent.Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Van Loocke op telefoonnummer +32 478 51 44 15, of ga naar www.sawgrassink.com.