Virtuoso Print Manager (VPM) 5.0, de nieuwste versie van Sawgrass's eerste universele print management software voor SG400, SG800 en VJ 628 printers, deze biedt nu snellere afdrukken, spot color matching en een grotere compatibiliteit met grafische desktop applicaties.

De juni 2017-versie van CreativeStudio stelt gebruikers in staat om de omzet te verhogen met een productmock-up tool, inzoomen op projecten, foto's maken en meer.

"Virtuoso Print Manager en CreativeStudio bieden allebei een ongeloofelijke toegevoegde waarde aan gebruikers van het HD Virtuoso productdecoratiesysteem," zei Darcy Mauro, president van Sawgrass. "Als we verder met onze klanten discussiëren over hun behoeften aan efficiëntere productie, zullen we deze programma's verder ontwikkelen om hen meer functionaliteit te bieden. "

Virtuoso Print Manager was eerder dit jaar gelanceerd. Virtuoso Print Manager is een all-in-one print management oplossing die werkt met zowel CreativeStudio als grafische desktop toepassingen zoals CorelDRAW en Adobe Creative Cloud. Het is ook de eerste afdrukbeheerder die RIP-applicaties biedt, zowel voor Windows als Mac, voor gebruikers van de SG400 en SG800.

CreativeStudio stelt al twee jaar de productontwerpers in staat om snel en eenvoudig te ontwerpen en illustraties af ??te drukken van specifieke beelden die voldoen aan de behoeften van hun klanten. Met meer dan 12.000 gebruikers biedt CreativeStudio nu meer dan 9.500 illustraties en foto's, 1.400 kunstmodellen, 1.000 product templates en 250 lettertypen.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Ingrid Van Loocke op het adres ivanloocke@sawgrassink.com of bezoek SawgrassInk.com.

Virtuoso Print Manager (VPM) 5.0, de nieuwste versie van Sawgrass's eerste universele print management software voor SG400, SG800 en VJ 628 printers, deze biedt nu snellere afdrukken, spot color matching en een grotere compatibiliteit met grafische desktop applicaties.De juni 2017-versie van CreativeStudio stelt gebruikers in staat om de omzet te verhogen met een productmock-up tool, inzoomen op projecten, foto's maken en meer."Virtuoso Print Manager en CreativeStudio bieden allebei een ongeloofelijke toegevoegde waarde aan gebruikers van het HD Virtuoso productdecoratiesysteem," zei Darcy Mauro, president van Sawgrass. "Als we verder met onze klanten discussiëren over hun behoeften aan efficiëntere productie, zullen we deze programma's verder ontwikkelen om hen meer functionaliteit te bieden. "Virtuoso Print Manager was eerder dit jaar gelanceerd. Virtuoso Print Manager is een all-in-one print management oplossing die werkt met zowel CreativeStudio als grafische desktop toepassingen zoals CorelDRAW en Adobe Creative Cloud. Het is ook de eerste afdrukbeheerder die RIP-applicaties biedt, zowel voor Windows als Mac, voor gebruikers van de SG400 en SG800.CreativeStudio stelt al twee jaar de productontwerpers in staat om snel en eenvoudig te ontwerpen en illustraties af ??te drukken van specifieke beelden die voldoen aan de behoeften van hun klanten. Met meer dan 12.000 gebruikers biedt CreativeStudio nu meer dan 9.500 illustraties en foto's, 1.400 kunstmodellen, 1.000 product templates en 250 lettertypen.Meer informatie kunt u verkrijgen bij Ingrid Van Loocke op het adres ivanloocke@sawgrassink.com of bezoek SawgrassInk.com.