Speciaal uitgerust met ChromaBlast-HD textiel inkten, ChromaBlast overdracht media en de SG400 of SG800 printers. Dit systeem is ideaal voor decoratie van textiel of katoen in wit of een lichte kleur, dit geeft zeer levendige en duurzame beelden die zacht aanvoelend zijn.

De ChromaBlast-HD inkten zijn industrieele textiel pigment inkten die zeer duurzaam zijn en een breed pallet aan levendige kleuren bieden, in tegenstelling tot de OEM-inkten voor het printen via transferpapier die dit gewoon niet kunnen evenaren. Met een hogere pigment dichtheid en een breder kleurenpalet dan de ChromaBlast-R inkten produceert deze inktset ongelooflijk diep blauw en rood, terwijl de verstrekte kleurechtheid commerciële kwaliteit haalt die bestand is tegen herhaald wassen.

Voor meer informatie bezoek onze website www.sawgrassink.com

Speciaal uitgerust met ChromaBlast-HD textiel inkten, ChromaBlast overdracht media en de SG400 of SG800 printers. Dit systeem is ideaal voor decoratie van textiel of katoen in wit of een lichte kleur, dit geeft zeer levendige en duurzame beelden die zacht aanvoelend zijn.De ChromaBlast-HD inkten zijn industrieele textiel pigment inkten die zeer duurzaam zijn en een breed pallet aan levendige kleuren bieden, in tegenstelling tot de OEM-inkten voor het printen via transferpapier die dit gewoon niet kunnen evenaren. Met een hogere pigment dichtheid en een breder kleurenpalet dan de ChromaBlast-R inkten produceert deze inktset ongelooflijk diep blauw en rood, terwijl de verstrekte kleurechtheid commerciële kwaliteit haalt die bestand is tegen herhaald wassen.Voor meer informatie bezoek onze website www.sawgrassink.com