Deze special 8 kleuren konfiguratie C / M / Y / K LK / LLK / LC en Lm geeft een uitzonderlijke verbetering ten opzichte van de vorige SubliJet inkten in Dubbel CMYK. De XF inkten zijn ontwikkeld in samenwerking met ChromaLuxe en geven een langere stabiliteit en UV resistentie op de ChromaLuxe panelen.

Dank zij een reeks aan opties zoals een doorgedreven kleurmanagement met imbegrip van de PowerDriver en RIP systemen zoals Ergosoft, Wasatch en ook Onyx en binnenkort zelfs CreativeStudio, is dit nieuwe system in HD 25" / 630 mm en 8 kleuren voor interieur decoratie en signalisatie, fotoreproducties, en grote volumes voor gepersonaliseerde promotiematerialen beschikbaar.

Voor meer information, neem contact op met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).

Deze special 8 kleuren konfiguratie C / M / Y / K LK / LLK / LC en Lm geeft een uitzonderlijke verbetering ten opzichte van de vorige SubliJet inkten in Dubbel CMYK. De XF inkten zijn ontwikkeld in samenwerking met ChromaLuxe en geven een langere stabiliteit en UV resistentie op de ChromaLuxe panelen.Dank zij een reeks aan opties zoals een doorgedreven kleurmanagement met imbegrip van de PowerDriver en RIP systemen zoals Ergosoft, Wasatch en ook Onyx en binnenkort zelfs CreativeStudio, is dit nieuwe system in HD 25" / 630 mm en 8 kleuren voor interieur decoratie en signalisatie, fotoreproducties, en grote volumes voor gepersonaliseerde promotiematerialen beschikbaar.Voor meer information, neem contact op met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).