De decoratie van de sublimatie hangt af van diverse variabelen. Het gaat onder meer om de zuiverheid van de inkt en concentratie van vaste pigmenten, de mate waarin de software voor kleurbeheer de kleuren nauwkeurig kan omzetten, het ontwerp van uw printer en de manier waarop deze de sublimatie-inkt beheert, het vasthouden en verspreiden van kleurstof door uw transferpapier en de kwaliteit van uw drager: al deze factoren spelen een belangrijke rol in de kwaliteit van uw uiteindelijke afdrukken.

Drie jaar geleden lanceerde Sawgrass het decoratiesysteem van het HD Virtuoso-product - een volledig geïntegreerd sublimatiesysteem, waarvan alle onderdelen bestudeerd zijn om samen te werken en afdrukken van de hoogste kwaliteit te leveren. Het Virtuoso-systeem vereenvoudigt de decoratie van de sublimatie en verbetert tegelijkertijd de algemene kwaliteit van de afdruk. Het is de ultieme maatstaf van de sector op het vlak van kwaliteit en zuiverheid van de inkt.

Het Virtuoso-systeem stelt de enige printers voor die ontworpen zijn om met sublimatie-inkt te werken. Het maakt gebruik van ingekapselde patronen met een hogere dichtheid van vaste pigmenten voor intense kleuren. En het omvat een bestudeerde gepersonaliseerde printerdriver om het inktverbruik, de precisie van de kleuren en de afdrukkwaliteit te optimaliseren. Voordat dit systeem op de markt werd gebracht, bestond de sectornorm voor de productie van sublimatie uit het gebruik van inkt van de secundaire markt met kantoorprinters en ICC-profielen voor het beheer van kleuren.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Ingrid Van Loocke op het adres ivanloocke@sawgrassink.com of bezoek SawgrassInk.com.

De decoratie van de sublimatie hangt af van diverse variabelen. Het gaat onder meer om de zuiverheid van de inkt en concentratie van vaste pigmenten, de mate waarin de software voor kleurbeheer de kleuren nauwkeurig kan omzetten, het ontwerp van uw printer en de manier waarop deze de sublimatie-inkt beheert, het vasthouden en verspreiden van kleurstof door uw transferpapier en de kwaliteit van uw drager: al deze factoren spelen een belangrijke rol in de kwaliteit van uw uiteindelijke afdrukken. Drie jaar geleden lanceerde Sawgrass het decoratiesysteem van het HD Virtuoso-product - een volledig geïntegreerd sublimatiesysteem, waarvan alle onderdelen bestudeerd zijn om samen te werken en afdrukken van de hoogste kwaliteit te leveren. Het Virtuoso-systeem vereenvoudigt de decoratie van de sublimatie en verbetert tegelijkertijd de algemene kwaliteit van de afdruk. Het is de ultieme maatstaf van de sector op het vlak van kwaliteit en zuiverheid van de inkt. Het Virtuoso-systeem stelt de enige printers voor die ontworpen zijn om met sublimatie-inkt te werken. Het maakt gebruik van ingekapselde patronen met een hogere dichtheid van vaste pigmenten voor intense kleuren. En het omvat een bestudeerde gepersonaliseerde printerdriver om het inktverbruik, de precisie van de kleuren en de afdrukkwaliteit te optimaliseren. Voordat dit systeem op de markt werd gebracht, bestond de sectornorm voor de productie van sublimatie uit het gebruik van inkt van de secundaire markt met kantoorprinters en ICC-profielen voor het beheer van kleuren. Meer informatie kunt u verkrijgen bij Ingrid Van Loocke op het adres ivanloocke@sawgrassink.com of bezoek SawgrassInk.com.