LightAir (Lyon, FR) zet zich al jarenlang in om de identiteit van hun klanten op een doeltreffende en indrukwekkende manier in de verf te zetten. Met hun grootformaatprinters kunnen ze makkelijk verschillende soorten signalisatie aanbieden. Daarvoor combineren ze het beste van twee wereld: menselijke creativiteit en vaardigheden van hun 25 werknemers samen met de beste printtechnologie.

Hun eerste, algemene ERP-oplossing was niet aangepast aan de printindustrie. Omdat dit generieke softwareprogramma hun specifieke wensen niet kon beantwoorden, liet LightAir een softwarepakket bouwen op maat van hun bedrijf. Alle workflows, van verkoop en productie tot expeditiebeheer, moesten nu eenmaal in één systeem gebundeld zijn.

Maar ook die tweede oplossing had heel wat nadelen... Lees verder op onze blog!

LightAir (Lyon, FR) zet zich al jarenlang in om de identiteit van hun klanten op een doeltreffende en indrukwekkende manier in de verf te zetten. Met hun grootformaatprinters kunnen ze makkelijk verschillende soorten signalisatie aanbieden. Daarvoor combineren ze het beste van twee wereld: menselijke creativiteit en vaardigheden van hun 25 werknemers samen met de beste printtechnologie.Hun eerste, algemene ERP-oplossing was niet aangepast aan de printindustrie. Omdat dit generieke softwareprogramma hun specifieke wensen niet kon beantwoorden, liet LightAir een softwarepakket bouwen op maat van hun bedrijf. Alle workflows, van verkoop en productie tot expeditiebeheer, moesten nu eenmaal in één systeem gebundeld zijn.Maar ook die tweede oplossing had heel wat nadelen... Lees verder op onze blog!