Bekijk hier de video en laat u inspireren!

Om op locatie aangepaste skateboards te produceren, besloot HURRAY de mogelijkheden van digitaal printen en printen on demand te verkennen met de Arizona-flatbedprinter. Met behulp van deze unieke printtechniek wordt het gepersonaliseerde ontwerp eerst geprint op folie, die vervolgens wordt verhit en naar het skateboard wordt overgebracht.

Omdat duurzaamheid ook heel belangrijk is voor HURRAY, printen ze lokaal en zijn ze erg blij met het feit dat de Arizona-printer gebruik-maakt van UL GREENGUARD Gold-gecertificeerde inkten.

"DE ARIZONA GARANDEERT HAARSCHERPE, HIGH-DEFINITION EN KRASBESTENDIGE GRAPHICS OP EEN SKATEBOARD."

Fabian Verhaeghe | CEO van HURRAY Distribution

Unieke technologie, uitstekende resultaten!

Bent u nieuwsgierig naar skateboarden in combinatie met print-kracht? Bekijk onze video en ontdek meer over hoe HURRAY gepersonaliseerde skateboards produceert.

Bekijk hier de video en laat u inspireren! Om op locatie aangepaste skateboards te produceren, besloot HURRAY de mogelijkheden van digitaal printen en printen on demand te verkennen met de Arizona-flatbedprinter. Met behulp van deze unieke printtechniek wordt het gepersonaliseerde ontwerp eerst geprint op folie, die vervolgens wordt verhit en naar het skateboard wordt overgebracht.Omdat duurzaamheid ook heel belangrijk is voor HURRAY, printen ze lokaal en zijn ze erg blij met het feit dat de Arizona-printer gebruik-maakt van UL GREENGUARD Gold-gecertificeerde inkten."DE ARIZONA GARANDEERT HAARSCHERPE, HIGH-DEFINITION EN KRASBESTENDIGE GRAPHICS OP EEN SKATEBOARD." Fabian Verhaeghe | CEO van HURRAY Distribution Unieke technologie, uitstekende resultaten! Bent u nieuwsgierig naar skateboarden in combinatie met print-kracht? Bekijk onze video en ontdek meer over hoe HURRAY gepersonaliseerde skateboards produceert.