Het leveringsprogramma van LFP materialen bestaat uit de merken 3M, GrafiPrint, Ferrari, HEYTex, Oracal en Prime. Dit is een uitgebreid assortiment van absolute topproducten. Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe materialen om te blijven voldoen aan de nieuwste trends en behoeften van de signmaker en printindustrie.

Het programma printmedia bestaat uit materialen die geschikt zijn voor verwerking op de meest voorkomende printers met verschillende inkttechnologieën als latex, (eco/mild) solvent, en uv curing. Onze filosofie als het gaat om inkt van topmerken Durst, HP, Epson, Mutoh en Seiko, is duidelijk: u vindt bij ons enkel de originele inkten, speciaal ontwikkeld voor de desbetreffende printer en printkoppen.

Het leveringsprogramma van LFP materialen bestaat uit de merken 3M, GrafiPrint, Ferrari, HEYTex, Oracal en Prime. Dit is een uitgebreid assortiment van absolute topproducten. Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe materialen om te blijven voldoen aan de nieuwste trends en behoeften van de signmaker en printindustrie.Het programma printmedia bestaat uit materialen die geschikt zijn voor verwerking op de meest voorkomende printers met verschillende inkttechnologieën als latex, (eco/mild) solvent, en uv curing. Onze filosofie als het gaat om inkt van topmerken Durst, HP, Epson, Mutoh en Seiko, is duidelijk: u vindt bij ons enkel de originele inkten, speciaal ontwikkeld voor de desbetreffende printer en printkoppen.