Printen in de moderne wereld

Printbedrijven hebben een kans om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met grootformaatprinten. Het is tijd om innovatievere, nuttigere en digitaal verbeterde producten te leveren waarmee uw klanten aan de eisen van hun klanten kunnen voldoen.

Wij hebben een keuze gemaakt uit de laatste trends op het gebied van printtoepassingen zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw product- en dienstenaanbod. Van gepersonaliseerde interieurdecoraties tot duurzame car wrapping zijn hier vier manieren waarop grootformaatprinten van invloed zal zijn op de wereld om ons heen - en hoe u betrokken kunt raken bij praktische toepassingen.

Trend 1: Digitaal geprint behang

Veel bedrijven zien de recente veranderingen als een kans hun aanbod te veranderen. En daarmee krijgen ze ook de behoefte aan een nieuwe look.

Lees hier meer

Trend 2: Car wrapping

Uit een onderzoek van de Royal Institution of Chartered Surveyors blijkt dat de grootste steden in de VS tot 15% van hun stedelijke bevolking hebben verloren. De meeste mensen hebben besloten te verhuizen naar voorstedelijke of semi-landelijke gebieden, deels als gevolg van de toegenomen mogelijkheden om op afstand te werken en de lagere kosten voor levensonderhoud

Lees hier meer

Trend 3: Bewegwijzering

Met de komst van hybride werken zijn de verwachtingen van wat een fysieke ruimte moet doen compleet veranderd. Online oplossingen hebben zich bewezen als handigere alternatieven voor gebruikers en consumenten. Ruimtes zoals kantoren, winkels en events moeten een betere gebruikerservaring bieden om mensen aan te moedigen terug te keren. En daarbij kunnen drukkers helpen.

Lees hier meer

Trend 4: QR-codes en augmented reality

Volgens Statista bezit in 2021 85% van de Amerikaanse volwassenen een smartphone. We zijn meer dan ooit verbonden met de digitale wereld. Grootformaatprinters hebben een kans om de kloof te overbruggen en hun klanten slimme prints aan te bieden die moeiteloos kunnen communiceren met de technologie die ze elke dag bij zich hebben.

Lees hier meer

Ontdek hoe u deze ideeën tot leven kunt brengen met HP Latex-inkt en -printers.

Vraag hier uw sample kit aan of neem contact op met een HP expert

Printen in de moderne wereldPrintbedrijven hebben een kans om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met grootformaatprinten. Het is tijd om innovatievere, nuttigere en digitaal verbeterde producten te leveren waarmee uw klanten aan de eisen van hun klanten kunnen voldoen.Wij hebben een keuze gemaakt uit de laatste trends op het gebied van printtoepassingen zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw product- en dienstenaanbod. Van gepersonaliseerde interieurdecoraties tot duurzame car wrapping zijn hier vier manieren waarop grootformaatprinten van invloed zal zijn op de wereld om ons heen - en hoe u betrokken kunt raken bij praktische toepassingen. Trend 1: Digitaal geprint behangVeel bedrijven zien de recente veranderingen als een kans hun aanbod te veranderen. En daarmee krijgen ze ook de behoefte aan een nieuwe look.Lees hier meer Trend 2: Car wrappingUit een onderzoek van de Royal Institution of Chartered Surveyors blijkt dat de grootste steden in de VS tot 15% van hun stedelijke bevolking hebben verloren. De meeste mensen hebben besloten te verhuizen naar voorstedelijke of semi-landelijke gebieden, deels als gevolg van de toegenomen mogelijkheden om op afstand te werken en de lagere kosten voor levensonderhoudLees hier meerTrend 3: BewegwijzeringMet de komst van hybride werken zijn de verwachtingen van wat een fysieke ruimte moet doen compleet veranderd. Online oplossingen hebben zich bewezen als handigere alternatieven voor gebruikers en consumenten. Ruimtes zoals kantoren, winkels en events moeten een betere gebruikerservaring bieden om mensen aan te moedigen terug te keren. En daarbij kunnen drukkers helpen.Lees hier meerTrend 4: QR-codes en augmented realityVolgens Statista bezit in 2021 85% van de Amerikaanse volwassenen een smartphone. We zijn meer dan ooit verbonden met de digitale wereld. Grootformaatprinters hebben een kans om de kloof te overbruggen en hun klanten slimme prints aan te bieden die moeiteloos kunnen communiceren met de technologie die ze elke dag bij zich hebben.Lees hier meerOntdek hoe u deze ideeën tot leven kunt brengen met HP Latex-inkt en -printers.Vraag hier uw sample kit aan of neem contact op met een HP expert