Voortbouwend op het succes van de JWEI digitale stansmachine, waarvan er reeds meer dan 40 succesvol werden geïnstalleerd, was de stap naar het grotere formaat van deze fabrikant dan ook een evidente keuze.

Je kon er kennis maken met de verschillende mogelijkheden en applicaties zoals snijden, frezen, v-groeven in allerhande plaatmaterialen.

Rillen, kiss-cutting en through-cutting van vinyl en textiel en dit alles met de nodige automatisatie indien gewenst.

De lanceringsdagen waren een enorm succes en alle timeslots werden dan ook al heel snel ingevuld door geïnteresseerde klanten en prospecten.

Dit resulteerde al heel snel in een eerste verkoop en vanaf nu mag All Lettering Design zich de trotse bezitter van deze nieuwe JWEI tafel noemen.

Ben je ook nieuwsgierig naar deze nieuwkomer, neem dan gerust contact op met Cindy Danis voor meer info. (Cdanis@igepa.be)

Video : https://www.youtube.com/watch?v=bLKnCslTv5U

Voortbouwend op het succes van de JWEI digitale stansmachine, waarvan er reeds meer dan 40 succesvol werden geïnstalleerd, was de stap naar het grotere formaat van deze fabrikant dan ook een evidente keuze.Je kon er kennis maken met de verschillende mogelijkheden en applicaties zoals snijden, frezen, v-groeven in allerhande plaatmaterialen. Rillen, kiss-cutting en through-cutting van vinyl en textiel en dit alles met de nodige automatisatie indien gewenst.De lanceringsdagen waren een enorm succes en alle timeslots werden dan ook al heel snel ingevuld door geïnteresseerde klanten en prospecten.Dit resulteerde al heel snel in een eerste verkoop en vanaf nu mag All Lettering Design zich de trotse bezitter van deze nieuwe JWEI tafel noemen. Ben je ook nieuwsgierig naar deze nieuwkomer, neem dan gerust contact op met Cindy Danis voor meer info. (Cdanis@igepa.be) Video : https://www.youtube.com/watch?v=bLKnCslTv5U