De kracht van MultiPress stelt Supercolor in staat om nauwkeurige calculaties en nacalculaties uit te voeren, waardoor ze inzicht krijgen in marges en andere statistieken met indrukwekkende precisie. Dankzij persoonlijke dashboards voor medewerkers en integratie met Bumbal voor traceerbaarheid van leveringen en plaatsingen, biedt Supercolor niet alleen hoogwaardig drukwerk, maar ook een ongeëvenaarde klantenservice.

De zeer lange samenwerking tussen Supercolor en Dataline maakt één ding duidelijk: MultiPress heeft zich bewezen als een onmisbare partner. Michel Verheughe, eigenaar van Supercolor, bevestigt dit met zijn wens om nog eens twintig jaar verder te evolueren met MultiPress.

Hoe zet Supercolor met MultiPress de standaard voor efficiëntie, precisie en klantenservice? Bekijk het in deze boeiende video!

De kracht van MultiPress stelt Supercolor in staat om nauwkeurige calculaties en nacalculaties uit te voeren, waardoor ze inzicht krijgen in marges en andere statistieken met indrukwekkende precisie. Dankzij persoonlijke dashboards voor medewerkers en integratie met Bumbal voor traceerbaarheid van leveringen en plaatsingen, biedt Supercolor niet alleen hoogwaardig drukwerk, maar ook een ongeëvenaarde klantenservice.De zeer lange samenwerking tussen Supercolor en Dataline maakt één ding duidelijk: MultiPress heeft zich bewezen als een onmisbare partner. Michel Verheughe, eigenaar van Supercolor, bevestigt dit met zijn wens om nog eens twintig jaar verder te evolueren met MultiPress.Hoe zet Supercolor met MultiPress de standaard voor efficiëntie, precisie en klantenservice? Bekijk het in deze boeiende video!