Het is fijn te zien dat steeds meer mensen hun weg vinden naar een swissQprint. Nog nooit zijn er meer swissQprint units verkocht in de Benelux dan dit jaar. Meer en meer klanten zien de kwaliteit van deze machines alsook de productiviteit en de veelzijdigheid.

SwissQprint kiest voor erg robuuste onderdelen die grotendeels afkomstig zijn uit dezelfde regio van waar de machines gebouwd zijn. Geen vergelijkbare UV-printer biedt zoveel en vereist zo weinig in gebruik en onderhoud. De toepassingen zijn universeel en de flatbed biedt een enorme reikwijdte aan mogelijkheden. We zijn ook blij te melden dat ook alle standaard UV inkten van swissQprint de Greenguard Gold certificering hebben ontvangen.

Alle modellen van swissQprint zijn verkrijgbaar bij Spandex. Op 7, 8 & 9 januari kan je swissQprint zien tijdens de Viscom 2020 in Düsseldorf. Allen welkom op de stand van swissQprint, wensen jullie meer informatie, bel dan naar 02 725 73 70 of mail info@spandex.be.

Het is fijn te zien dat steeds meer mensen hun weg vinden naar een swissQprint. Nog nooit zijn er meer swissQprint units verkocht in de Benelux dan dit jaar. Meer en meer klanten zien de kwaliteit van deze machines alsook de productiviteit en de veelzijdigheid. SwissQprint kiest voor erg robuuste onderdelen die grotendeels afkomstig zijn uit dezelfde regio van waar de machines gebouwd zijn. Geen vergelijkbare UV-printer biedt zoveel en vereist zo weinig in gebruik en onderhoud. De toepassingen zijn universeel en de flatbed biedt een enorme reikwijdte aan mogelijkheden. We zijn ook blij te melden dat ook alle standaard UV inkten van swissQprint de Greenguard Gold certificering hebben ontvangen.Alle modellen van swissQprint zijn verkrijgbaar bij Spandex. Op 7, 8 & 9 januari kan je swissQprint zien tijdens de Viscom 2020 in Düsseldorf. Allen welkom op de stand van swissQprint, wensen jullie meer informatie, bel dan naar 02 725 73 70 of mail info@spandex.be.