Tijdens de FESPA presenteerde swissQprint hun nieuwste roll-to-roll model, de Karibu. Dit model is met zoveel enthousiasme ontvangen dat de eerste Karibu in de Benelux direct verkocht is. De rest van de verkochtte machines zijn van de modellen Nyala en Oryx.

De mogelijkheden van swissQprint machines zijn eindeloos. Door de hoge snelheid van de printer kunnen de werkzaamheden efficiënter worden ingericht. De nieuwste machines zijn voorzien van een ISO-certificering. De combinatie tussen energiezuinig, snelheid en de oneindige mogelijkheden maken de keuze voor een swissQprint model een investering die zichzelf weer terug verdiend.

Alle modellen van swissQprint zijn verkrijgbaar bij Spandex. Op 19 & 20 juni organiseert Spandex een swissQprint creativity dag. Wil je daar ook bij zijn? Bel voor meer informatie met 02 725 73 70.

Tijdens de FESPA presenteerde swissQprint hun nieuwste roll-to-roll model, de Karibu. Dit model is met zoveel enthousiasme ontvangen dat de eerste Karibu in de Benelux direct verkocht is. De rest van de verkochtte machines zijn van de modellen Nyala en Oryx. De mogelijkheden van swissQprint machines zijn eindeloos. Door de hoge snelheid van de printer kunnen de werkzaamheden efficiënter worden ingericht. De nieuwste machines zijn voorzien van een ISO-certificering. De combinatie tussen energiezuinig, snelheid en de oneindige mogelijkheden maken de keuze voor een swissQprint model een investering die zichzelf weer terug verdiend. Alle modellen van swissQprint zijn verkrijgbaar bij Spandex. Op 19 & 20 juni organiseert Spandex een swissQprint creativity dag. Wil je daar ook bij zijn? Bel voor meer informatie met 02 725 73 70.