Introductie in Industrie 4.0 - 24/11/2022

Deze training laat je kennis maken met de basisconcepten van Industrie 4.0 en hoe leveranciers van grafische hard -en software dit reeds in hun productgamma hebben verwerkt.

https://www.vigc.be/events/introductie-in-industrie-4-0-11-22/

Introductie: Materiaalkennis voor product creatie - 29/11/2022

Klanten van vandaag hebben specifieke eisen die we als grafisch bedrijf moeten waarmaken. Deze opleiding helpt u om de wensen van uw klant te vertalen naar een mooi product zonder dat je problemen veroorzaakt in productie.

https://www.vigc.be/events/introductie-materiaalkennis-voor-product-creatie-11-22/

Masterclass Cybersecurity - "Wanneer doe je genoeg?" - 01/12/2022

Klanten vertrouwen u met hun gegevens. Dat vereist dat u er als een goede huisvader mee omgaat, conform de regelgeving, en dus dat u er zorg voor draagt dat die gegevens veilig zijn bij u. Maar natuurlijk is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doe je "genoeg" aan cybersecurity?

https://www.vigc.be/events/masterclass-cyberveilig-in-30-stappen/

Digitale Print Operator

08/12/2022 deel 1 & 2

15/12/2022 deel 3 & 4

Met deze training breng je extra kennis bij je medewerker en jouw productieproces. We delen kennis over de verschillende prepress- en printtechnologieën en we bespreken de valkuilen zodat je printoperator beter begrijpt wat en waar het kan misgaan in het productieproces. Beter voorbereide medewerkers, minder fouten, betere doorlooptijden, minder persstilstand en dus betere marges voor jouw bedrijf!

https://www.vigc.be/events/digitale-print-operator-open-training/

Introductie in digitaal printen - 13/12/2022

Naast 'conventionele' druktechnologieën zijn recentere technologieën gegroepeerd onder de naam 'digitaal printen'. De term 'digitaal' kan hier wat misleidend zijn: het zijn geen elektronische processen maar het aanbrengen van kleurstof via een spuitkop (inkjet) of via een elektrostatisch geladen drum (toner). Deze processen worden uitvoerig toegelicht met focus op de werkingsprincipes, materiaal, printkwaliteit en recyclage van digitaal drukwerk.

https://www.vigc.be/events/introductie-in-digitaal-printen-12-22/

Introductie in Industrie 4.0 - 24/11/2022Deze training laat je kennis maken met de basisconcepten van Industrie 4.0 en hoe leveranciers van grafische hard -en software dit reeds in hun productgamma hebben verwerkt.https://www.vigc.be/events/introductie-in-industrie-4-0-11-22/Introductie: Materiaalkennis voor product creatie - 29/11/2022 Klanten van vandaag hebben specifieke eisen die we als grafisch bedrijf moeten waarmaken. Deze opleiding helpt u om de wensen van uw klant te vertalen naar een mooi product zonder dat je problemen veroorzaakt in productie.https://www.vigc.be/events/introductie-materiaalkennis-voor-product-creatie-11-22/Masterclass Cybersecurity - "Wanneer doe je genoeg?" - 01/12/2022 Klanten vertrouwen u met hun gegevens. Dat vereist dat u er als een goede huisvader mee omgaat, conform de regelgeving, en dus dat u er zorg voor draagt dat die gegevens veilig zijn bij u. Maar natuurlijk is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doe je "genoeg" aan cybersecurity?https://www.vigc.be/events/masterclass-cyberveilig-in-30-stappen/Digitale Print Operator08/12/2022 deel 1 & 215/12/2022 deel 3 & 4Met deze training breng je extra kennis bij je medewerker en jouw productieproces. We delen kennis over de verschillende prepress- en printtechnologieën en we bespreken de valkuilen zodat je printoperator beter begrijpt wat en waar het kan misgaan in het productieproces. Beter voorbereide medewerkers, minder fouten, betere doorlooptijden, minder persstilstand en dus betere marges voor jouw bedrijf!https://www.vigc.be/events/digitale-print-operator-open-training/Introductie in digitaal printen - 13/12/2022 Naast 'conventionele' druktechnologieën zijn recentere technologieën gegroepeerd onder de naam 'digitaal printen'. De term 'digitaal' kan hier wat misleidend zijn: het zijn geen elektronische processen maar het aanbrengen van kleurstof via een spuitkop (inkjet) of via een elektrostatisch geladen drum (toner). Deze processen worden uitvoerig toegelicht met focus op de werkingsprincipes, materiaal, printkwaliteit en recyclage van digitaal drukwerk.https://www.vigc.be/events/introductie-in-digitaal-printen-12-22/