Al in 2006 trok Dioss resoluut de kaart van MultiPress. Vandaag is de MIS/ERP-software van Dataline dus hét kloppende administratieve hart van de onderneming. Na enkele overnames was het hoog tijd om de bereikte automatisatie naar een nog hoger niveau te brengen!

Dioss is een fusie van drie bedrijven: New Jev Screen (zeefdruk), Daelprinting (zeefdrukken op groot formaat) en Ceuppens Printing (offset). Dankzij een geoliede samenwerking tussen het Dataline-team en de Dioss-medewerkers, slaagden zij in het begin van 2022 erin om twee aparte databases te migreren naar één gezamenlijk platform. De voordelen? Die kan je nu allemaal ontdekken in deze nieuwe MultiPress customer testimonial video!

Al in 2006 trok Dioss resoluut de kaart van MultiPress. Vandaag is de MIS/ERP-software van Dataline dus hét kloppende administratieve hart van de onderneming. Na enkele overnames was het hoog tijd om de bereikte automatisatie naar een nog hoger niveau te brengen! Dioss is een fusie van drie bedrijven: New Jev Screen (zeefdruk), Daelprinting (zeefdrukken op groot formaat) en Ceuppens Printing (offset). Dankzij een geoliede samenwerking tussen het Dataline-team en de Dioss-medewerkers, slaagden zij in het begin van 2022 erin om twee aparte databases te migreren naar één gezamenlijk platform. De voordelen? Die kan je nu allemaal ontdekken in deze nieuwe MultiPress customer testimonial video!