Van keukentafel-administratie tot professioneel bedrijf

Doet u uw administratie nog op zondag aan de keukentafel? Ontdek hier hoe Kiliwatch processen automatiseerde voor een sterk verhoogde efficiëntie.

Van keukentafel-administratie tot professioneel bedrijf

© .

Als snelgroeiend bedrijf wil Kiliwatch verder blijven bouwen aan hun succes. Daarvoor is een stevig fundament nodig. Een professionele en modulaire basis die meegroeit met het bedrijf. Want als bedrijfsleider kan u kan niet alle informatie in uw hoofd blijven opslaan. En de administratie wordt te veel voor de zondagmiddag.

Voor een vlot werkend bedrijf hebben alle medewerkers nood aan een overzicht van hun taken en planning, en moet er een duidelijke rapportage zijn van alle lopende projecten met hun status, rendabiliteit en marges. Offertes en facturen moeten snel en correct gemaakt en verzonden worden. Dat is precies waar QuoJob voor zorgt: standaardisatie als basis voor verhoogde efficiëntie.

Benieuwd hoe veel tijd ze bij Kiliwatch wonnen toen ze van Excel en Word overstapten naar QuoJob? Lees hier hoe ze op korte tijd hun efficiëntie verhoogden.

Lees meer over: