Overgaan van latex naar UVgel

FaberExposize is een bekende printorganisatie die al jaren hoogwaardige printservices levert. Ze zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en innovatieve organisatie die altijd op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de printsector. Ze werkten onlangs samen met Canon als bètaklant voor de nieuwe Colorado M-serie en delen graag hun ervaringen met de machine.

"De Colorado M-serie heeft onze verwachtingen overtroffen wat betreft het voldoen aan de eisen van onze klanten voor 3- en 5-laags printen, wit printen en printen op magnetische media."Richard Meijer, productiemanager bij FaberExposize

Richard Meijer, de productiemanager in Amsterdam, houdt toezicht op de activiteiten op een van de drie productielocaties. In september 2022 ging FaberExposize over op wit printen met een latexprinter. Ze waren echter niet helemaal tevreden met de resultaten, waardoor ze de nieuwe Colorado M-serie wilden uitproberen.

Bekijk de video.

Overgaan van latex naar UVgelFaberExposize is een bekende printorganisatie die al jaren hoogwaardige printservices levert. Ze zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en innovatieve organisatie die altijd op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de printsector. Ze werkten onlangs samen met Canon als bètaklant voor de nieuwe Colorado M-serie en delen graag hun ervaringen met de machine."De Colorado M-serie heeft onze verwachtingen overtroffen wat betreft het voldoen aan de eisen van onze klanten voor 3- en 5-laags printen, wit printen en printen op magnetische media."Richard Meijer, productiemanager bij FaberExposizeRichard Meijer, de productiemanager in Amsterdam, houdt toezicht op de activiteiten op een van de drie productielocaties. In september 2022 ging FaberExposize over op wit printen met een latexprinter. Ze waren echter niet helemaal tevreden met de resultaten, waardoor ze de nieuwe Colorado M-serie wilden uitproberen.Bekijk de video.