HP Latex-inkt met een watersamenstelling van 65% is de meest milieuvriendelijke gecertificeerde technologie die is ontworpen om de gevaren van UV te vermijden: ze bevatten geen schadelijke luchtverontreinigende stoffen en maken geurloze prints mogelijk voor zelfs de meest gevoelige ruimtes.

Wees onderscheidend en kies voor inkt die is gecertificeerd door toonaangevende laboratoria: het bewijs dat merken en kopers eisen.

Verminder de impact op het milieu met cartridges die verpakt zijn in recyclebaar karton, een programma voor gratis terugname van supplies en wegwerpafdrukken.

Print op een breed scala compatibele milieuvriendelijke media die voldoen aan de vereisten van UL GREENGUARD GOLD en Toy Safety.

Meer info: Contact gratis voorbeeldset | HP Grootformaat printers en plotters NL

HP Latex-inkt met een watersamenstelling van 65% is de meest milieuvriendelijke gecertificeerde technologie die is ontworpen om de gevaren van UV te vermijden: ze bevatten geen schadelijke luchtverontreinigende stoffen en maken geurloze prints mogelijk voor zelfs de meest gevoelige ruimtes.Wees onderscheidend en kies voor inkt die is gecertificeerd door toonaangevende laboratoria: het bewijs dat merken en kopers eisen.Verminder de impact op het milieu met cartridges die verpakt zijn in recyclebaar karton, een programma voor gratis terugname van supplies en wegwerpafdrukken.Print op een breed scala compatibele milieuvriendelijke media die voldoen aan de vereisten van UL GREENGUARD GOLD en Toy Safety.Meer info: Contact gratis voorbeeldset | HP Grootformaat printers en plotters NL