Imprenta is de nieuwe vlag waar 2 gerenommeerde grafische bedrijven in Wilrijk samen onder varen: Van Bortel & Co ontwerpt en produceert reclamedragers, en ASAP Photographic Services is een grootformaat-printer. Voeg daarbij een mooie webshop en we kunnen spreken van sterke groei voor Imprenta.

Om productie, opmaak en verkoop ook administratief te kunnen managen, had Imprenta hulp nodig. Die ondersteuning mocht niet vies zijn van de verschillende locaties en moest netjes samenspelen met boekhoudpakket Octopus. Combineer dat met de eigenzinnige specificaties van de large format-business, en er ontstaat een forse administratieve kluif.

Benieuwd of dat allemaal wel mogelijk is? Vind het uit, hier!

Imprenta is de nieuwe vlag waar 2 gerenommeerde grafische bedrijven in Wilrijk samen onder varen: Van Bortel & Co ontwerpt en produceert reclamedragers, en ASAP Photographic Services is een grootformaat-printer. Voeg daarbij een mooie webshop en we kunnen spreken van sterke groei voor Imprenta.Om productie, opmaak en verkoop ook administratief te kunnen managen, had Imprenta hulp nodig. Die ondersteuning mocht niet vies zijn van de verschillende locaties en moest netjes samenspelen met boekhoudpakket Octopus. Combineer dat met de eigenzinnige specificaties van de large format-business, en er ontstaat een forse administratieve kluif. Benieuwd of dat allemaal wel mogelijk is? Vind het uit, hier!