Steeds meer sign- en grootformaatbedrijven hebben nood aan kortere doorlooptijden, snellere oplevering en perfecte kwaliteit tegen correcte, steeds scherpere prijzen. Dankzij MultiPress en MyVink is dat mogelijk!

Op deze roadshow zullen presentaties en demonstraties je overtuigen dat het werk van planners, calculators, projectmanagers en bedrijfseigenaren in de sign industrie eenvoudiger kan. Een belangrijk onderdeel van het programma is een presentatie door 3M over Di-Noc interieurfolies. Nadien kan je netwerken met partners en collega-bedrijven.

De roadshow bij 3M in Diegem vindt plaats op donderdag 24 november 2022 tussen 15u en 19u. Er is een Nederlandstalige en een Franstalige sessie voorzien. Het volledige programma en het inschrijvingsformulier vind je terug op http://MultiPress.biz/9mytvy.

Steeds meer sign- en grootformaatbedrijven hebben nood aan kortere doorlooptijden, snellere oplevering en perfecte kwaliteit tegen correcte, steeds scherpere prijzen. Dankzij MultiPress en MyVink is dat mogelijk!Op deze roadshow zullen presentaties en demonstraties je overtuigen dat het werk van planners, calculators, projectmanagers en bedrijfseigenaren in de sign industrie eenvoudiger kan. Een belangrijk onderdeel van het programma is een presentatie door 3M over Di-Noc interieurfolies. Nadien kan je netwerken met partners en collega-bedrijven.De roadshow bij 3M in Diegem vindt plaats op donderdag 24 november 2022 tussen 15u en 19u. Er is een Nederlandstalige en een Franstalige sessie voorzien. Het volledige programma en het inschrijvingsformulier vind je terug op http://MultiPress.biz/9mytvy.