Per contactpersoon wordt een unieke, beveiligde login voorzien waarmee de klant snel en eenvoudig calculaties kan omzetten naar bestellingen, templates downloaden en bestanden toevoegen.

Via dit kanaal kan het productieproces ingekort worden, waardoor de klant geniet van vele voordelen zoals een kleinere startkost en een gegarandeerde maximale productietermijn.

Visix voorziet ook een korte opleiding voor de klant, zodat hij geen kostbare tijd verliest met het op eigen houtje uitzoeken hoe hij deze tool het best kan gebruiken.

Interesse in dit innovatief platform? Vraag uw gratis demo aan via info@visix.be.

Per contactpersoon wordt een unieke, beveiligde login voorzien waarmee de klant snel en eenvoudig calculaties kan omzetten naar bestellingen, templates downloaden en bestanden toevoegen.Via dit kanaal kan het productieproces ingekort worden, waardoor de klant geniet van vele voordelen zoals een kleinere startkost en een gegarandeerde maximale productietermijn.Visix voorziet ook een korte opleiding voor de klant, zodat hij geen kostbare tijd verliest met het op eigen houtje uitzoeken hoe hij deze tool het best kan gebruiken.Interesse in dit innovatief platform? Vraag uw gratis demo aan via info@visix.be.