Op de nacht waar het kantoor van Leigh Haddington 17 T-shirts recto / verso moest versieren, heeft het HD product decoratie systeem Virtuoso van Sawgrass zijn taak aanzienlijk vergemakkelijkt.

"Met CreativeStudio en het Virtuoso systeem, is alles zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het faalt nooit ", zegt hij. "Het hielp me om verbluffende visuals van de modellen te maken. Ik ben erg onder de indruk van de eenvoud en de kwaliteit van de software en hardware. Ik ben ook erg blij met de pro-actieve hulp die Sawgrass bied aan hun klant. Iemand van hun team heeft gereageerd op een opmerking die ik op Twitter stelde, en gaf me alle antwoorden die ik nodig had. Ik weet dat ik kan meedoen op elk moment en elke dag, en krijg een zinnige hulp, ongeacht de uitdagingen die ik gerealiseerd wil hebben. "

Om meer van het verhaal te lezen, klikt u hier op:

Voor meer informatie over CreativeStudio, het innovatieve online software ontwerp van Sawgrass, in combinatie met een ontwerp bibliotheek, kan u contact opnemen met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).

Op de nacht waar het kantoor van Leigh Haddington 17 T-shirts recto / verso moest versieren, heeft het HD product decoratie systeem Virtuoso van Sawgrass zijn taak aanzienlijk vergemakkelijkt. "Met CreativeStudio en het Virtuoso systeem, is alles zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het faalt nooit ", zegt hij. "Het hielp me om verbluffende visuals van de modellen te maken. Ik ben erg onder de indruk van de eenvoud en de kwaliteit van de software en hardware. Ik ben ook erg blij met de pro-actieve hulp die Sawgrass bied aan hun klant. Iemand van hun team heeft gereageerd op een opmerking die ik op Twitter stelde, en gaf me alle antwoorden die ik nodig had. Ik weet dat ik kan meedoen op elk moment en elke dag, en krijg een zinnige hulp, ongeacht de uitdagingen die ik gerealiseerd wil hebben. "Om meer van het verhaal te lezen, klikt u hier op: Voor meer informatie over CreativeStudio, het innovatieve online software ontwerp van Sawgrass, in combinatie met een ontwerp bibliotheek, kan u contact opnemen met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).