Toen Raf Broeckx - 12 jaar ervaring met MultiPress bij Drukkerij Ballien-Maris - vennoot werd, viel hem meteen een aantal zaken op. De groeiende complexiteit van Artist Screen kon niet langer gedragen worden door hun MIS Systeem van Duitse origine. Klik hier voor een overzicht wat de bottleneck was en hoe Artist Screen dit bijzonder adequaat kon aanpakken

Raf had bij Drukkerij Baillien-Maris, een vellen- en rotatiedrukkerij uit Hasselt, gezien hoe een organisatie vlotter werkt in een gestructureerde omgeving en toen hij vennoot werd bij Artist Screen zag hij meteen de knelpunten. Het MIS systeem van Duitse origine kon de groeiende complexiteit van Artist Screen niet meer aan en alle medewerkers hadden zo hun eigen manier aangekweekt om met de hiaten om te gaan. De calculatie van offertes haperde en ging niet vlot genoeg om met varianten en materialen om te gaan. Bovendien waren er een hele reeks onlogische stappen, heel veel dubbel werk en een gebrek aan overzicht waardoor medewerkers veel te in-efficiënt lieten werken. MultiPress werd ingezet en met behulp van de "Large Format-", "Digital-" en "Zeefdruk-"-module bracht MultiPress rust en verademing, niet enkel bij de bestaande vennoten maar ook bij de medewerkers.

In de 23ste editie van het MultiPress Large & Wide format magazine worden eveneens een 5 tal cases aangebracht. Klik hier voor een sneak preview.

Toen Raf Broeckx - 12 jaar ervaring met MultiPress bij Drukkerij Ballien-Maris - vennoot werd, viel hem meteen een aantal zaken op. De groeiende complexiteit van Artist Screen kon niet langer gedragen worden door hun MIS Systeem van Duitse origine. Klik hier voor een overzicht wat de bottleneck was en hoe Artist Screen dit bijzonder adequaat kon aanpakkenRaf had bij Drukkerij Baillien-Maris, een vellen- en rotatiedrukkerij uit Hasselt, gezien hoe een organisatie vlotter werkt in een gestructureerde omgeving en toen hij vennoot werd bij Artist Screen zag hij meteen de knelpunten. Het MIS systeem van Duitse origine kon de groeiende complexiteit van Artist Screen niet meer aan en alle medewerkers hadden zo hun eigen manier aangekweekt om met de hiaten om te gaan. De calculatie van offertes haperde en ging niet vlot genoeg om met varianten en materialen om te gaan. Bovendien waren er een hele reeks onlogische stappen, heel veel dubbel werk en een gebrek aan overzicht waardoor medewerkers veel te in-efficiënt lieten werken. MultiPress werd ingezet en met behulp van de "Large Format-", "Digital-" en "Zeefdruk-"-module bracht MultiPress rust en verademing, niet enkel bij de bestaande vennoten maar ook bij de medewerkers. In de 23ste editie van het MultiPress Large & Wide format magazine worden eveneens een 5 tal cases aangebracht. Klik hier voor een sneak preview.