Een staalkaart bieden van de wereld van visuele communicatie en signage. SIGN2COM maakt deze ambitie meer dan waar, al meer dan twee decennia lang. Zodat u steeds weer helemaal mee bent met de trends van vandaag én de hypes van morgen.

Hoe ver gaat visuele communicatie? SiGN2COM is een professionele 'Get Together' waar spelers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiewereld zich profileren. Exposanten gaan een creatieve dialoog aan met duizenden bezoekers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiesector. U tekent present voor het enige Belgische event in zijn soort én voor een gevestigde waarde met aanzien in de hele Benelux. Een beleving vol innovatie, relevantie en verwondering. Met als toemaatje, free catering voor iedereen.

Laat u vooral inspireren, en ontdek wat SIGN2COM voor u kan betekenen!

Een staalkaart bieden van de wereld van visuele communicatie en signage. SIGN2COM maakt deze ambitie meer dan waar, al meer dan twee decennia lang. Zodat u steeds weer helemaal mee bent met de trends van vandaag én de hypes van morgen.Hoe ver gaat visuele communicatie? SiGN2COM is een professionele 'Get Together' waar spelers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiewereld zich profileren. Exposanten gaan een creatieve dialoog aan met duizenden bezoekers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiesector. U tekent present voor het enige Belgische event in zijn soort én voor een gevestigde waarde met aanzien in de hele Benelux. Een beleving vol innovatie, relevantie en verwondering. Met als toemaatje, free catering voor iedereen.Laat u vooral inspireren, en ontdek wat SIGN2COM voor u kan betekenen!