Laat uw creativiteit de vrije loop en profiteer met De Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor uw visuele communicatie. Speel snel en voordelig in op actualiteiten zonder telkens te moeten investeren in een nieuwe display.

Tijdens deze webinar vormen we een basisidee om tot een ontwerp met geprinte en gefreesde materialen. Zo bouwen we een praktische toepassing waarin de oneindige en multifunctionele facetten van De Inhaker aan bod komen.

Deze webinar is een handige tool voor elke grafisch vormgever die kiest voor creatieve 'on the job'-toepassingen en zich wil inhaken aan de economische en ecologische eigenschappen van De Inhaker.

Laat u inspireren tijdens de webinar op woensdag 31 mei om 11u.

Schrijf u nu in via onze onze websitewww.igepa.be.

Laat uw creativiteit de vrije loop en profiteer met De Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor uw visuele communicatie. Speel snel en voordelig in op actualiteiten zonder telkens te moeten investeren in een nieuwe display.Tijdens deze webinar vormen we een basisidee om tot een ontwerp met geprinte en gefreesde materialen. Zo bouwen we een praktische toepassing waarin de oneindige en multifunctionele facetten van De Inhaker aan bod komen. Deze webinar is een handige tool voor elke grafisch vormgever die kiest voor creatieve 'on the job'-toepassingen en zich wil inhaken aan de economische en ecologische eigenschappen van De Inhaker.Laat u inspireren tijdens de webinar op woensdag 31 mei om 11u.Schrijf u nu in via onze onze websitewww.igepa.be.