Aluscreen uit Ichtegem is een echt niche-bedrijf, gespecialiseerd in het drukken, graveren en frezen van aluminium, kunststof en inox voor industriele toepassingen. Korte communicatielijnen en proces-automatisatie zijn er key. Dus werd de zoektocht naar een passende ERP/MIS software opgestart. Maanden werd de hele wereld afgedweild, zelfs tot in Nieuw Zeeland toe. Uiteindelijk lag het geluk om de hoek: MultiPress. Uit gesprekken met een MultiPress-expert bleek al snel dat deze niche-activiteit sterk lijkt op large format printen. Aluscreen stelde wel enkele specifieke vragen:

  • Hoe snel zijn we terug operationeel bij het overschakelen naar MultiPress en is er van bij de start voldoende training voorzien?
  • Wordt bij de installatie van Multipress de database reeds aangevuld met bestaande data van onze specifieke templates?
  • Kan er web-based gewerkt worden met MultiPress? Want we willen onze klanten steeds een gepersonaliseerd aanbod doen.

Lees hier verder, dit is slechts 11% van het hele artikel.

Aluscreen uit Ichtegem is een echt niche-bedrijf, gespecialiseerd in het drukken, graveren en frezen van aluminium, kunststof en inox voor industriele toepassingen. Korte communicatielijnen en proces-automatisatie zijn er key. Dus werd de zoektocht naar een passende ERP/MIS software opgestart. Maanden werd de hele wereld afgedweild, zelfs tot in Nieuw Zeeland toe. Uiteindelijk lag het geluk om de hoek: MultiPress. Uit gesprekken met een MultiPress-expert bleek al snel dat deze niche-activiteit sterk lijkt op large format printen. Aluscreen stelde wel enkele specifieke vragen:Lees hier verder, dit is slechts 11% van het hele artikel.