M en C

cover M en C

Lees nr. 03 | 27 september 2019

Web weergave

Spandex is een vertrouwde naam bij carwrappers. De leverancier organiseerde op 5 september een Wrapping Day in zijn vestiging in Zaventem. Er waren meer dan 70 deelnemers voor de 4 verschillende sessies die gedurende de ganse dag werden georganiseerd. Daaronder die van Car-Pass waarin carwrapspecialisten werden geïnformeerd over de wettelijke verplichting om kilometerstanden door te geven van elke auto of lichte bestelwagen waarop zij een interventie (een carwrap) uitvoeren.

SPECIALE DAG VOOR CARWRAPPERS

Erwin Abeels heeft zich met zijn bedrijf Publi-Royal in Sint-Truiden, gespecialiseerd in grotere volume printproducties en snelle levertijden. Dat vraagt om de nodige flexibiliteit. Een robot moet daar bij helpen.

EEN EXTRA MEDEWERKER IN HET PRINTATELIER

De historische verjaardag ging niet onopgemerkt voorbij met ondermeer een jubileumevenement dat op 20 en 21 september op de bedrijfsterreinen voor klanten, stakeholders en personeel werd georganiseerd.

UITBREIDING VAN DE SERVICE MET MYVINK WEBSHOP

Beyond Bruegel is een digitale ontdekkingsreis door de wereld van Pieter Bruegel de Oude. Het hoogtepunt van de belevenis is een 360-graden projectie die je onderdompelt in de wereld van de kunstenaar. Het Gents bedrijf CREATE.eu was verantwoordelijk voor het concept en uitvoering van deze kunstervaring. Ook bedrijven en instellingen doen veelvuldig een beroep op CREATE.eu om met de nieuwste multimediatechnieken hun verhaal of minutieus getimede evenementen tot leven te brengen. Een verhaal over de tentoonstelling en haar maker.

MARKETING en COMMUNICATIE ANDERS

Fespa was tevreden over het beursbezoek: "Op één lijn met de circa 20.000 unieke bezoekers die vorig jaar de Fespa in Berlijn bezochten." We laten alfabetisch een aantal van de belangrijke aanbieders de revue passeren.

FESPA GLOBAL PRINT EXPO MÜNCHEN - 14 TOT 17 MEI 2019

Deze zomer stond in het teken van de Grand Départ van de Ronde van Frankrijk in Brussel. Voor de gelegenheid werden meerdere symbolen in de stad Brussel geel versierd, waaronder een fameuze fietsboog.

LANDMARK SIGNS - RONDE VAN FRANKRIJK 2019