ALL4PACK Emballage Parijs zal plaatsvinden in de hallen 4 en 5A van het Parc des Expositions van Parijs Noord Villepinte. Deze nieuwe, compactere indeling zal het mogelijk maken om de 4 beurssectoren meer op de voorgrond te plaatsen: Printing, Logistics, Packaging en Processing.

1 300 exposanten worden verwacht, waarvan 50 % internationaal, 66 000 professionals worden verwacht (waarvan 35 % internationaal) en kunnen behalve dit uitgebreide aanbod ook nog een animatie- en conferentieprogramma bezoeken die de uitdagingen van de sector zullen belichten.

Het is de gelegenheid voor u om met uw collega's de uitdagingen van de sector te bespreken, maar vooral om de oplossingen voor de toekomst te vinden !

Reserveer nu uw badge hier.

ALL4PACK Emballage Parijs zal plaatsvinden in de hallen 4 en 5A van het Parc des Expositions van Parijs Noord Villepinte. Deze nieuwe, compactere indeling zal het mogelijk maken om de 4 beurssectoren meer op de voorgrond te plaatsen: Printing, Logistics, Packaging en Processing. 1 300 exposanten worden verwacht, waarvan 50 % internationaal, 66 000 professionals worden verwacht (waarvan 35 % internationaal) en kunnen behalve dit uitgebreide aanbod ook nog een animatie- en conferentieprogramma bezoeken die de uitdagingen van de sector zullen belichten.Het is de gelegenheid voor u om met uw collega's de uitdagingen van de sector te bespreken, maar vooral om de oplossingen voor de toekomst te vinden !Reserveer nu uw badge hier.