Verstuurt u regelmatig een klein aantal vellen of langvormige producten? Ontdek dan de vierkante verzendkokers van Antalis.

De vierkante verzendkokers bieden de volgende voordelen:

  • De kokers worden plano aangeleverd, dit bespaart u transportkosten en opslagruimte.
  • Ze zijn eenvoudig te vullen en te sluiten door middel van kleppen (geen losse deksels).
  • Door de vorm zijn de kokers goed stapelbaar en bieden goede bescherming tegen vervorming.
  • Postcentra's kunnen de kokers automatisch verwerken in tegenstelling tot ronde kokers. Ze rollen niet weg en labels zijn altijd goed leesbaar.
  • De vierkante verzendkokers kunnen worden uitgevoerd met automatisch opzetbare bodem, kleefstrook en scheurperforatie voor een nog snellere verwerking.

Antalis biedt een ruim assortiment met diverse formaten en uitvoeringen van vierkante verzendkokers. Als het gaat om snel, eenvoudig en goed verpakken, bent u bij Antalis aan het juiste adres.

Interesse? Vraag een medewerker van Antalis naar de juiste oplossing voor uw product.

Packaging? Just Ask Antalis.

Verstuurt u regelmatig een klein aantal vellen of langvormige producten? Ontdek dan de vierkante verzendkokers van Antalis.De vierkante verzendkokers bieden de volgende voordelen:Antalis biedt een ruim assortiment met diverse formaten en uitvoeringen van vierkante verzendkokers. Als het gaat om snel, eenvoudig en goed verpakken, bent u bij Antalis aan het juiste adres.Interesse? Vraag een medewerker van Antalis naar de juiste oplossing voor uw product. Packaging? Just Ask Antalis.