Tegen achtergrond van het feit dat de levensmiddelen- en drankenindustrie een centrale rol speelt bij het onderwerp duurzaamheid, krijgt de Anuga FoodTec 2024 een bijzondere betekenis. Duurzame verpakkingsoplossingen staan helemaal boven aan de agenda van de internationale ontmoeting in de bedrijfstak, die plaatsvindt onder het motto "Hoofdthema Responsibility". Van recyclebare verpakkingsmiddelen tot aan efficiënt afgestelde verpakkingslijnen leveren de gepresenteerde oplossingen een wezenlijke bijdrage aan een meer ecologische productie.

Verheugt u zich op de vele highlights rondom het hoofdthema Responsibility - waaronder technologieën, events en voordrachten, die zijn gewijd aan het onderwerp in al zijn facetten.

Anuga FoodTec 2024

19 t/m 22 maart 2024, Köln, Duitsland

Tegen achtergrond van het feit dat de levensmiddelen- en drankenindustrie een centrale rol speelt bij het onderwerp duurzaamheid, krijgt de Anuga FoodTec 2024 een bijzondere betekenis. Duurzame verpakkingsoplossingen staan helemaal boven aan de agenda van de internationale ontmoeting in de bedrijfstak, die plaatsvindt onder het motto "Hoofdthema Responsibility". Van recyclebare verpakkingsmiddelen tot aan efficiënt afgestelde verpakkingslijnen leveren de gepresenteerde oplossingen een wezenlijke bijdrage aan een meer ecologische productie.Verheugt u zich op de vele highlights rondom het hoofdthema Responsibility - waaronder technologieën, events en voordrachten, die zijn gewijd aan het onderwerp in al zijn facetten. Anuga FoodTec 202419 t/m 22 maart 2024, Köln, Duitsland