Focus op bundeling van In-mould labels, luxe kartonnage en post press finishing

In-mould labels (IML) zijn flinterdun en kwetsbaar en vragen om een specialistische bundelmethode. Die kwetsbaarheid geldt zeker ook voor kartonnage. Denk aan plano doosjes voor de Health & Beauty industrie; vaak voorzien van laklaminaten of zilverdruk. Tijdens de webinar zoomt Bandall in op diverse ingenieuze bundeltechnieken, zoals de Bandall TRB met 'Kissing Conveyor'. waarbij de aanvoerconveyor door de banderolleerboog heen beweegt, 'to kiss' de uitvoerconveyor, met grote voordelen voor een steady en perfect bundelresultaat.

Bankbiljetten, belastingzegels, waardebonnen en andere waardepapieren vragen om bijzondere druk- en afwerktechnieken. Daarom is schadevrij banderolleren een must en met de geavanceerde technieken van Bandall is dit mogelijk.

De voordelen van Bandall bundelmachines voor de grafische industrie

  • Perfecte schadevrije bundels
  • Economisch en milieuvriendelijk dankzij zeer dun en recyclebaar banderolleermateriaal van papier vanfolie.
  • Uiterst betrouwbaar met hoogste up-time in de markt
  • Hoge bundelsnelheden mogelijk met snelle in- en uitvoer
  • Machines voor zeer grote formaten, met behoud van kwaliteit en efficiency
  • Tal van modulaire en volautomatische configuraties mogelijk
  • Ideaal voor onregelmatig gevormde producten en luxe materialen
  • De laagste cost of ownership dankzij lage onderhoudskosten en hoge energie-efficiëntie
  • Zeer gebruiksvriendelijke machines

Bezoek onze webinar:

Finished? Not without Bandall bundling machines!

In deze webinar vertellen wij over het belang van de laatste stap van uw productielijn, het banderolleren. Op dat moment zijn alle productiekosten al geïnvesteerd in energie, tijd en materiaal. Die mogen niet verloren gaan. Zie hoe u met onze machines uw producten schadevrij bundelt en banderolleert (corner protection). U kunt tijdens de webinar vragen stellen via chat.

Datum en tijd: 22 april om 16.00 uur

Duur: 30 minuten

Inschrijven: https://events.drupa.de/en/event/finished-not-without-bandall-bundling-machines

Wij ontmoeten u graag online op 22 april

Focus op bundeling van In-mould labels, luxe kartonnage en post press finishingIn-mould labels (IML) zijn flinterdun en kwetsbaar en vragen om een specialistische bundelmethode. Die kwetsbaarheid geldt zeker ook voor kartonnage. Denk aan plano doosjes voor de Health & Beauty industrie; vaak voorzien van laklaminaten of zilverdruk. Tijdens de webinar zoomt Bandall in op diverse ingenieuze bundeltechnieken, zoals de Bandall TRB met 'Kissing Conveyor'. waarbij de aanvoerconveyor door de banderolleerboog heen beweegt, 'to kiss' de uitvoerconveyor, met grote voordelen voor een steady en perfect bundelresultaat. Bankbiljetten, belastingzegels, waardebonnen en andere waardepapieren vragen om bijzondere druk- en afwerktechnieken. Daarom is schadevrij banderolleren een must en met de geavanceerde technieken van Bandall is dit mogelijk. De voordelen van Bandall bundelmachines voor de grafische industrieBezoek onze webinar:Finished? Not without Bandall bundling machines!In deze webinar vertellen wij over het belang van de laatste stap van uw productielijn, het banderolleren. Op dat moment zijn alle productiekosten al geïnvesteerd in energie, tijd en materiaal. Die mogen niet verloren gaan. Zie hoe u met onze machines uw producten schadevrij bundelt en banderolleert (corner protection). U kunt tijdens de webinar vragen stellen via chat.Datum en tijd: 22 april om 16.00 uurDuur: 30 minutenInschrijven: https://events.drupa.de/en/event/finished-not-without-bandall-bundling-machinesWij ontmoeten u graag online op 22 april