Voordelen

Een luchtkussenenvelop is perfect voor het verzenden van kleine, lichte producten. Deze enveloppen zijn superlicht, vormen zich om het product en beschermen tegen schokken, vocht en vuil. De envelop is herbruikbaar en recyclebaar.

In de praktijk komen wij talloze voorbeelden tegen van producten die in een te grote doos verstuurd worden. Naast de materiaalkosten, kunnen hierdoor de kosten voor pakketpost aanzienlijk oplopen. Past uw product door een brievenbus? Kies dan voor een luchtkussenenvelop en bespaar hiermee verzendkosten!

Rekenvoorbeeld

Voor een klein product van 350 gram in een verzenddoos betaalt u € 4,40 aan verzendkosten. Door gebruik te maken van een luchtkussenenvelop betaalt u € 2,61. Per pakket bespaart u maar liefst 40%, oftewel € 1,79.

Meer weten? Neem contact op met uw verpakkingsadviseur van Antalis voor de juiste maatvoering en prijzen van de Masterline luchtkussenenveloppen.

Contact

Antalis NV/SA Z.5 Mollem 318 B-1730 Mollem +32 (0)2 451 12 00 www.antalis.be packaging.be@antalis.com

VoordelenEen luchtkussenenvelop is perfect voor het verzenden van kleine, lichte producten. Deze enveloppen zijn superlicht, vormen zich om het product en beschermen tegen schokken, vocht en vuil. De envelop is herbruikbaar en recyclebaar. In de praktijk komen wij talloze voorbeelden tegen van producten die in een te grote doos verstuurd worden. Naast de materiaalkosten, kunnen hierdoor de kosten voor pakketpost aanzienlijk oplopen. Past uw product door een brievenbus? Kies dan voor een luchtkussenenvelop en bespaar hiermee verzendkosten!RekenvoorbeeldVoor een klein product van 350 gram in een verzenddoos betaalt u € 4,40 aan verzendkosten. Door gebruik te maken van een luchtkussenenvelop betaalt u € 2,61. Per pakket bespaart u maar liefst 40%, oftewel € 1,79.Meer weten? Neem contact op met uw verpakkingsadviseur van Antalis voor de juiste maatvoering en prijzen van de Masterline luchtkussenenveloppen.ContactAntalis NV/SA Z.5 Mollem 318 B-1730 Mollem +32 (0)2 451 12 00 www.antalis.be packaging.be@antalis.com