Bespaar kosten met een luchtkussenenvelop! Just ask Antalis

Een te grote verpakking betekent dat u ook meer kwijt bent aan materiaal- en verzendkosten. Zoek de oplossing in de luchtkussenenvelop.

Bespaar kosten met een luchtkussenenvelop! Just ask Antalis

© .

Voordelen: Een luchtkussenenvelop is perfect voor het verzenden van kleine, lichte producten. Deze enveloppen zijn superlicht, vormen zich om het product en beschermen tegen schokken, vocht en vuil. De envelop is herbruikbaar en recyclebaar.

In de praktijk komen wij talloze voorbeelden tegen van producten die in een te grote doos verstuurd worden. Naast de materiaalkosten, kunnen hierdoor de kosten voor pakketpost aanzienlijk oplopen. Past uw product door een brievenbus? Kies dan voor een luchtkussenenvelop en bespaar hiermee verzendkosten!

Rekenvoorbeeld: Voor een klein product van 1 kilogram in een verzenddoos betaalt u € 6,50 aan verzendkosten. Door gebruik te maken van een luchtkussenenvelop betaalt u € 3,95. Per pakket bespaart u maar liefst 39%, oftewel € 2,55.

Meer weten? Neem contact op met uw verpakkingsadviseur van Antalis voor de juiste maatvoering en prijzen van de Masterline luchtkussenenveloppen.

Contact

Antalis NV/SA - Z.5 Mollem 318 - 1730 Mollem +32 (0)2 451 12 00 - packaging.be@antalis.com - www.antalis.be

Lees meer over: