Antalis is aanwezig met innovaties op het gebied van groene verpakkingsmaterialen. Eén van de highlights op de stand is de PadPak® Guardian, de compacte, snelle en eenvoudige oplossing voor uw verpakkingsbehoeften. Verder laat Antalis u een ruime selectie groene verpakkingsmaterialen zien. De verpakkingsexperts van Antalis helpen u graag bij het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal en geven u deskundig advies over de optimalisering van uw verpakkingsproces.

Op zoek naar groene verpakkingsproducten? Antalis ontvangt u graag op stand 1214. Vooraf registreren is verplicht, reserveer hier uw gratis toegangsticket.

Wilt u meer weten over de milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Antalis? Neem contact op met Antalis via packaging.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of of kijk op www.antalis.be.

Antalis is aanwezig met innovaties op het gebied van groene verpakkingsmaterialen. Eén van de highlights op de stand is de PadPak® Guardian, de compacte, snelle en eenvoudige oplossing voor uw verpakkingsbehoeften. Verder laat Antalis u een ruime selectie groene verpakkingsmaterialen zien. De verpakkingsexperts van Antalis helpen u graag bij het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal en geven u deskundig advies over de optimalisering van uw verpakkingsproces.Op zoek naar groene verpakkingsproducten? Antalis ontvangt u graag op stand 1214. Vooraf registreren is verplicht, reserveer hier uw gratis toegangsticket.Wilt u meer weten over de milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Antalis? Neem contact op met Antalis via packaging.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of of kijk op www.antalis.be.