Het unieke Bandall banderolleersysteem maakt het mogelijk om vacuüm verpakte producten, ondanks onregelmatige contouren van de verpakking (uiteraard binnen bepaalde toleranties), toch keurig en strak van een banderol te voorzien.

Met een banderol komt het product zelf goed tot zijn recht en krijgt het product een fraaie exclusieve uitstraling. Zeker ten opzichte van voorbedrukte vacuümzakken. De marketinginformatie op de banderol kan slim worden gepositioneerd, waardoor de pakkans uit het supermarktschap wordt verhoogd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor productinformatie, herkomstgegevens, barcodes en zelfs storytelling. Doordat er met flinterdunne stroken van papier of folie wordt gebanderolleerd, worden er aanzienlijke kostenbesparingen gemaakt.

Het unieke Bandall banderolleersysteem maakt het mogelijk om vacuüm verpakte producten, ondanks onregelmatige contouren van de verpakking (uiteraard binnen bepaalde toleranties), toch keurig en strak van een banderol te voorzien. Met een banderol komt het product zelf goed tot zijn recht en krijgt het product een fraaie exclusieve uitstraling. Zeker ten opzichte van voorbedrukte vacuümzakken. De marketinginformatie op de banderol kan slim worden gepositioneerd, waardoor de pakkans uit het supermarktschap wordt verhoogd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor productinformatie, herkomstgegevens, barcodes en zelfs storytelling. Doordat er met flinterdunne stroken van papier of folie wordt gebanderolleerd, worden er aanzienlijke kostenbesparingen gemaakt.